Oogschaduwsticks!

Deze waterproof oogschaduw is een echte must-have!

Met de praktische stift direct een beetje kleur op het ooglid aanbrengen, met een vinger of een kwastje vervagen. Dankzij de zweet- en veegvaste finish blijft deze heel lang zitten. De geïntegreerde puntenslijper aan het uiteinde van de stift zorgt ervoor dat de oogschaduw tot het einde nauwkeurig kan worden aangebracht.
Overigens: Natuurlijk kan de eyeshadow-stick probleemloos met onze andere soorten oogschaduw worden gecombineerd.
Niet vergeten: De stift na gebruik weer zorgvuldig sluiten, d.w.z. tot er een hoorbare klik klinkt.

Long- Lasting oogschaduw!

Fluweelzachte, romige consistentie met een poederachtige finish: onze Long-lasting oogschaduw is gemakkelijk aan te brengen en uit te smeren over het ooglid met de professionele platte borstel voor langdurige oogschaduw. Het biedt niet alleen een expressieve kleur, maar ook een extra lange houdbaarheid.
Tip: voor een nog intensievere kleurbeleving gebruik je de Long-lasting oogschaduw als basis en breng je een bijpassende oogschaduw mat of met pareleffect aan.

Matte oogschaduw!

Liever een matte finish voor je oogmake-up? 

Kies dan voor onze matte oogschaduw, die goed gepigmenteerd is, makkelijk aan te brengen en te blenden is en een uitstekende dekking biedt. Voor een nog betere fixatie gebruik je vooraf onze oogschaduw- en lippenstiftbasis.
Tip: berg je individuele oogschaduws op in onze navulbare oogschaduwcontainer. Zo zijn je favoriete oogkleuren altijd bij de hand.

Glanzende oogschaduw!

Een verleidelijke look mag geen glans ontbreken!

Onze oogschaduws met pareleffect zijn ook geweldig voor dagelijks gebruik. De zijdezachte consistentie is gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Gebruik voor een nog betere fixatie eerst onze oogschaduw- en lipstickbasis.
Tip: berg je individuele oogschaduws op in onze navulbare oogschaduwcontainer. Zo zijn je favoriete kleuren altijd bij de hand.

Kies je favoriete kleurtjes, en vullen maar....