Home » Jafra

DE JAFRA STORY 

JAFRA is in 1956 door Jan en Frank Day in Malibu opgericht.  Vandaar de naam JaFra.  Jan en Frank.

Twee belangrijke uitgangspunten kenmerken de bedrijfsfilosofie tot op de dag van vandaag:  

De productie van hoogwaardige effectieve cosmetica met de beste werkzame stoffen én de ondersteuning van vrouwen bij het verwezenlijken van hun dromen.

Het motto „Freedom to be you“ wordt wereldwijd door ca. 545.000 Consulenten in praktijk gebracht. Met JAFRA kun je een zelf te bepalen, aantrekkelijk extra inkomen verdienen en zo meer persoonlijke vrijheid voor jezelf creëren.

JAFRA is een 'global player' met het hoofdkantoor in Westlake Village, Los Angeles. En JAFRA is vertegenwoordigd in alle delen van de wereld.

De belangrijkste markten zijn de VS, Mexico, Brazilië, Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Rusland en Indonesië. In veel andere landen worden de JAFRA-producten via distributeurs verkocht.

60 JAAR ERVARING

JAFRA Cosmetics, opgericht in 1956 in Malibu, Californië, is je sterke partner op het gebied van huidverzorging, kleurcosmetica en wellness. Onze hoogwaardige producten maken jong en oud enthousiast en helpen je om snel je eerste verkoopsuccessen te vieren.

PARTYVERKOOP

Presenteer je JAFRA-producten in een aangename sfeer en in een gezellige kring van mensen. Bij jezelf of je Gastvrouw thuis. Verkoop de Party-gasten de producten tijdens wellness-avonden, make-upavonden of naar aanleiding van een huidverzorgingsadvies.

ZELFSTANDIG, MAAR NOOIT ALLEEN

Je bent weliswaar zelfstandig JAFRA Consulent, je Manager staat je echter te allen tijde met raad en daad bij en helpt je om in de wereld van JAFRA je weg te vinden. Ook bij je eerste Party begeleidt en adviseert ze je graag.

HTML