Home » webshop » gelaatsverzorging » Clear Smart

Jafra Royal Clear Smart.

Wil je een zuivere huid?  Blijf dan lezen!
Clear Smart

Is een eenvoudig, integraal 4-stappen verzorgingsplan voor alle huidtypen en elke leeftijd – van tieners tot volwassenen.
Deze verzorgingslijn werkt samen met het natuurlijk microbioom van de huid, om acne en huidonzuiverheden veilig, zacht en effectief te behandelen en te voorkomen.

Dit is wat de producten doen:

Ze herstellen het microbioom, verwijderen overtollige talg, maken de poriën open en hydrateren.
Zo wordt de huid zuiver en helder!
Tegelijkertijd worden nevenwerkingen als rode vlekjes en een opgeruwde huid geminimaliseerd.

Clear Smart combineert de microbioomwetenschap met salicylzuur, dat werkzaam is tegen onzuiverheden.
Andere uiterst werkzame natuurlijke werkzame stoffen en onze exclusieve Royal Jelly RJX – technologie komen daar nog bij.

Voor wie is Jafra Clear Smart geschikt? 
Bij acne gaat het niet alleen over tieners.

Gebruikers van Clear Smart vind je in alle leeftijdsgroepen, van jonge tieners tot volwassenen, vrouwen en mannen.
Ze hebben één ding gemeen:

Allemaal willen ze zich lekker voelen in hun vel en ze praten open over acne.
De gevolgen van acne en huidonzuiverheden zijn vaak verstrekkend, en bij veel mensen met zo'n problematische huid is het een voortdurende strijd tussen acceptatie en frustratie. Indien er almaar meer puistjes ontstaan, is het moeilijk ze te negeren, los van het feit of iemand zich niet opmaakt of de acne met make-up en kapsels probeert te camoufleren.

Juist omdat het onderwerp zo veel invloed heeft op hun algehele welbevinden, snakken de getroffen personen  naar een gezonde huid. Ze willen niets liever dan veilige, milde en effectieve producten, die de symptomen verminderen en toekomstige puistjesuitbraken snel tegengaan. Want dat betekent voor hen: de wijde wereld in gaan, om mensen te ontmoeten, te lachen, te werken en plezier te hebben – zonder schuw te hoeven zijn, omdat ze zich zorgen maken om hun uiterlijk. Het is een stukje zorgeloosheid. 

Zo werkt Clear Smart 
Clear Smart behandelt effectief, maar mild de belangrijkste oorzaken van acne: te veel talg, acne veroorzakende bacteriën en verstopte poriën.

Het verwijdert overtollige talg, maakt de poriën open, hydrateert en helpt de huid om haar eigen „zelfverdediging“, dat wil zeggen het microbioom, te herstellen.

Wat is Microbioom? 
Het microbioom is het natuurlijke bacteriële ecosysteem van de huid. Het draagt in belangrijke mate bij aan een evenwichtig en zuiver blijvend huidbeeld.

Soms raakt het microbioom uit balans, als „slechte“ bacteriën de „goede“ bacteriën verdringen. Dat kan leiden tot acne.

De wetenschap achter Clear Smart kiest voor een aanpak op meerdere fronten: de formules passen zich daarbij aan het unieke microbioom van de huid aan. Ze helpen de huid om zichzelf te verdedigen tegen acne, zonder het natuurlijk evenwicht te verstoren.

Het resultaat?  Een effectieve acnebestrijding, die een zuivere, heldere en gave teint bevordert.

Waardoor ontstaat er acne?
Puistjes zijn de laatste stap in een reactie die begint als de huid teveel huidsmeer (talg) produceert.  De poriën verstoppen door een concentratie van talg en afgestorven huidcellen. Vervolgens groeien de  Propionibacterium-acnes-bacteriën en kunnen rode vlekjes en zwellingen veroorzaken.

Hoe ontstaat overtollige talg?
Genetische aanleg, stress en hormonen kunnen een rol spelen. Of je nu tiener of volwassene bent, het geheim van het controleren van acne-uitbraken is erin gelegen ze liefst helemaal niet te laten gebeuren. Dat betekent de reactie van huidsmeer-bacteriën-puistjes te onderbreken.

Hoe kom ik van puistjes af?
Je moet alle oorzaken tegelijk behandelen – de poriën openmaken, overtollige talg verwijderen, bacteriën bestrijden en weer zorgen voor een evenwichtig microbioom.

Kan ik puistjes openkrabben, open maken of uitdrukken?

Nee.

Je riskeert infecties, huidletsels en eventueel littekens.

Waarom vrij van geurstoffen? 
Het Clear Smart Ritueel is om goede redenen vrij van geurstoffen. Mensen met acne hebben vaak een droge, rode, ontstoken en gevoelige huid.

Omdat geurstoffen een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken, is de formule van Clear Smart zonder geurstoffen en is ook gebleken dat deze lijn goed wordt verdragen.

Sale!

Clear smart Set

€ 98,00 € 75,00
Sale!
Sale!

Clear smart Set

€ 98,00 € 75,00

Kies 1 produkt uit elk menu.

4 producten naar keuze

2 Cleanser naar keuze 

  • Clear Smart Clarifying Cleansing Foam 
  • Clear Smart Clear Complexion Toner 

2 Moisturizers naar keuze 

  • Clear Smart Pore Hydrator 
  • Clear Smart Shine Control Sunscreen SPF25 

Een peelende schuimreiniging met een lage pH- waarde voor een huid met aanleg voor puistjes.

Deze vetvrije reiniging werkt direct om de poriën te openen en te reinigen, om mee-eters, gerstekorrels en acne-uitbraken te behandelen en te voorkomen. Verwijdert make-up, vuil en overtollige huidsmeer zonder dat de huid uitdroogt of spant. Ondersteunt het microbioom van de huid met extracten van moerasspirea en honingferment van de wilde, donkere Europese honingbij. De huid voelt zacht, prettig, fris en schoon aan. Zelfs bij een gevoelige huid.

Om alle resten van make-up e.d. grondig te verwijderen gebruik je best een washandje of een reinigingssponsje. Dit voorkomt verstopping van de poriën. 

3-in-1-toner die peelt, toniseert en puistjes en onzuiverheden bestrijdt; voor een vettige huid met aanleg voor acne- uitbraken.

Deze verfrissende toner verwijdert alle sporen van de poriën verstoppende resten van make-up. De poriën gaan open,  overtollig talg wordt verwijderd en wordt glans de hele dag onder controle gehouden.

Speciaal honingferment ondersteunt een evenwichtig microbioom en kalmeert de huid. Er komt een helderdere, merkbaar verbeterde huid tevoorschijn.

Deze toner kun je ook koelen, waardoor hij verfrissend werkt. Neem hem altijd mee in je sporttas, zo zorg je ook onderweg voor een zuivere huid.

Vetvrije verzorging en behandeling tegen onzuiverheden.

Deze vetvrije verzorging biedt een direct verlichtende hydratatie en helpt om onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes te verwijderen en nieuwe te voorkomen.

De matterende formule met opent en verbetert het uiterlijk van vergrote poriën al bij het eerste gebruik en vermindert een vettige glans de hele dag lang.

Met lactobacillus- en honingferment worden de natuurlijke beschermingsmechanismen van de huid geactiveerd en wordt het microbioom weer in evenwicht gebracht. De huid is in slechts een week gehydrateerd, gladder en zichtbaar helderder. 

Vetvrije, matterende dagelijkse bescherming tegen de zon met SPF 25 voor een huid die gevoelig is voor onzuiverheden.

Deze vetvrije zonnecrème beschermt een vettige, voor onzuiverheden gevoelige huid tegen UV-straling en vervuiling, zonder te plakken of de poriën te verstoppen.

Verrijkt met bisabolol en speciaal honingferment, kalmeert het, koelt bij het gebruik en laat een aangenaam fris gevoel achter.

Snel werkende onzichtbare gelbehandeling voor afzonderlijke puistjes.

Biedt snelle verlichting voor afzonderlijke puistjes. Werkt tot diep in de poriën met salicylzuur om rode vlekjes zichtbaar te verminderen en puistjes in vier uur te laten verschrompelen. Kalmeert de huid, houdt de talgproductie in bedwang, bestrijdt bacteriën en voorkomt toekomstige acne-uitbraken zonder bijwerkingen zoals roodheid of het afschilferen van de huid.

Als het puistje groot, rood en kloppend is, probeer het dan eerst te bevriezen. Wikkel het ijs in een washandje of een papieren zakdoekje en houd het enkele minuten lang op de huid om de pijn en de roodheid tijdelijk te verlichten.