Home » Workshops

Jafra Workshops

Alle Jafra workshops zijn een belevenis op zich. Tijdens een leuke avond of namiddag met uw vriendinnen leert u alles over make up, gelaats- of lichaamsverzorging met de Jafra producten.  Helemaal gratis.

U kunt al onze producten uitproberen en u krijgt heel wat handige tips.


In deze coronatijd ben ik ook begonnen met online workshops, via whatsapp, zoom, FB-rooms, er zijn verschillende mogelijkheden, ik bezorg je de produkten en alles wat je nodig hebt en we maken er een online feestje van... 

Hier zijn ook voordelen aan, je geniet thuis, je hoeft de deur niet meer uit na een lange dag, en het duurt ong 1.5uur.

 

Als gastvrouw van een Jafra workshop wordt u extra in de watten gelegd met nog meer geschenken en krijgt u gratis uw favoriete Jafra producten.

Daarenboven kunt u als gastvrouw ook onze exclusieve Royal Jelly producten, Jafra's witte goud, aan halve prijs of zelfs helemaal gratis ontvangen!
 
Aarzel dus niet en contacteer mij.

Samen maken we er een onvergetelijke workshop van voor u en uw vriendinnen!

Boek uw gratis workshop door dit product aan uw winkelwagentje toe te voegen. Ik neem contact met u op om de details af te spreken!

JAFRA PARTY
Nu Gastvrouw worden:
Jezelf met JAFRA-producten laten verwennen en ze cadeau krijgen, dat kan als je JAFRA Gastvrouw wordt.

Nodig vrienden en bekenden uit voor een gezellige JAFRA party. 

Als Gastvrouw ga je een geweldige tijd tegemoet waarin je ook nog eens erg verwend wordt. En het mooiste van alles is: je krijgt veel leuke cadeautjes en andere voordeeltjes:

HTML